3 December 2014

Goodwill Media: Geef elk kind kleur

Goodwill Media: Geef elk kind kleur

 

SANEC’s lid Goodwill Media maakt al 22,5 jaar met veel toewijding kleurboeken voor kinderen. Deze kinderen, tussen 2 en 12 jaar, verblijven in Medische Kinderdagverblijven (MKD) in het hele land. Dagelijks verblijven zij om uiteenlopende medische redenen in een MKD. Om deze langdurig, zieke, (deels)leerplichtige kinderen afleiding en plezier te bezorgen geven wij met uw hulp elke maand met een wisselend thema ons KINDERPUZZEL EN KLEURBOEK uit.

In de kersteditie zal SANEC met behulp van haar leden een kleurplaat, met een Zuid-Afrikaans tintje, plaatsen. Donaties voor deze actie worden bekend gemaakt via onze website en social media. Om tot het sponsor bedrag van €1250,- te komen zijn er donaties van 25 leden nodig met een bijdrage van €50,-. Welke leden van SANEC wil een kind een kleur geven voor de kerst?

“‘Kinderen worden vrolijk van kleuren en is ook een fijne afleiding. Ik hoop dat de speciale Afrikaanse kleurplaat het kind in de Medische Kinderverblijven wat blijdschap zal geven” - SANEC General Manager Mark Agterdenbosch

In de video legt Gerda Havertong, bekend van Sesamstraat en Ambassadeur van Goodwill media, uit waarom het zo belangrijk is om te doneren. SANEC en Beko Consulting zijn u al voorgegaan.

Doneer nu €50,- op IBAN NL50INGB0679273727 // Ned KVK Voor Zuid Afika onder vermelding van 'Kerst actie: Geef elk kind kleur'. Deze actie loopt t/m 12 december.